Wimperextensions

Keuze uit natuurlijke one by one of supermooie 2D & 3D techniek 

 

Altijd prachtige, lange wimpers

Hoe werkt het?
Je eigen wimpers zijn de basis voor de wimperextensions. Het is daarom ook afhankelijk van de lengte van je eigen wimpers en de conditie van je wimpers hoe lang je de wimperextensions kunt zetten. 
Het maakt dus niet uit of je korte of lange wimpers hebt, wimperextensions kan je altijd zetten. De behandeling is pijnloos.

 

Allereerst worden de onderwimpers afgeplakt, zodat de onderwimpers tijdens het zetten niet blijven plakken aan je bovenwimpers

Daarna wordt er primer op de wimpers gedaan, dit zorgt ervoor dat de natuurlijke wimper word schoongemaakt en ontvet. Zo blijft de extension beter zitten

En last but not least de extensions worden bevestigd aan je natuurlijke wimper doormiddel van een speciale zwarte wimperlijm.

Het is dus mogelijk om op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen te hebben. Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.